Showing all 2 results

  • 1,986.00

    Udhëtim në Bali / Indonezi

    Është njëri nga ishujt më të bukur në botë. Pamja që të ofron ai është magjepese, me shkëmbinj nënujorë. Bali është një ishull i mrekullueshëm që ndodhet në arkipelagun e Indonezisë. Por në ndryshim nga shumica e vendit, e dominuar nga kultura islame, Bali është një gërshetim i kulturës dhe artit Hindu

  • 345.00

    Cuzco to Anchorage

    Aliquam lacus nisl, viverra convallis sit amet penatibus nunc luctus