? Maxx Royal Kemer Resort ⭐⭐⭐⭐⭐

Kodi: SDGSD
7ditë - 6netë
Kategoria:
  • 65571108_484078385722409_2823046767749103616_o
  • 65570718_484078332389081_2825464400545054720_o
  • 66256034_484078272389087_8313522750371135488_o
  • 65320255_484078709055710_5263686157316653056_o
  • 65260088_484078655722382_1796317325058637824_o
  • 65563176_484078619055719_4979732804087578624_n
  • 65608291_484078579055723_6531699844719837184_o

Me shtrirje që nga Europa deri në Lindjen e Mesme, Turqia është një parajsë e vërtetë natyrore dhe kulturore. Një kombinim i kulturës, historisë dhe dëfrimit, Antalya e ka merituar emrin “Kryeqytet i turizmit” në Turqi dhe njihet si një nga destinacionet më popullore të plazhit në mbarë Europën.Me shpinë në malet Taurua dhe me fytyrë në Mesdhe, Antalya përshëndet turistët e saj me plazhe të gjatë ranorë, hotele dhe restorante super lluksoze. Prej disa vitesh Turqia, me palzhet nw Atalyna, Kemer, Belek janw kthyer nw destianacionin e preferuar tw shqiptarwve. Resortet, plazhet dhe mikpritja turke janë të pashoqe në botë. Ndaj nëse do të pushosh familjarisht Turqia është vendi ideal.

NISJA/KTHIMI Aeroporti “Nënë Tereza”
Orari nisjes Ju lutem paraqituni 2 ore para nisjes së fluturimit
Përfshihet
Udhetimi vajtje-ardhje Akomodimi në hotel 6 net/7 ditë
Bagazhe të plota Koncepti:Maxx Incluzive
Nuk përfshihet
Nuk perfshihet

https://www.maxxroyal.com/

TE PERFSHIRA NE CMIM:
FLUTURIMI VAJTJE-ARDHJE ME CHARTER
AKOMODIMI NE HOTEL PER 6 NETE DHE 7 DITE
KONCEPTI MAXX INCLUSIVE