?️Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kusadasi, 6 Ditë €399?️

6 Dite qendrim
Kategoria:
  • m2

Udhëtimi me kroçerë  është një format e pushimeve, ku ju mund të vizitoni disa vende njëkohësisht. Me koncpetin all inclusive shumë udhëtime të tilla turistike janë mjaft tërheqëse si për të rinjtë edhe për familjarët. Me të tilla udhëtime ju mund të shikoni destinacione të mrekullueshme, pasi këto janë dhe çelësi I ketij lloj udhëtimi, ndërkohë që mund të shijoni dhe komoditetet e mundshme. Udhëtimet janë me plot me aktivitete dhe muzikë.

Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus

Akomodim në Kroçieren Celestyal për 5 ditë Lundrim, 4 netë fjetje
Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere
Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike pa limit
Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere
Ekskursion dhe Vizitë në Efes gjatë zbritjes në Kushadasi
Taksat Portuale
Bakshishet
Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë

Në pagesë nuk janë përfshirë:

Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program
Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet
Në zbritjet në porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes