đŸ€©SarajevĂ«đŸ€© 3 DitĂ« €89

Kodi: LMJUYH
2 nete - 3 dite
Kategoria:
  • m2

Destinacioni juaj per nje udhetim ndryshe mund te jete edhe Sarajeva. Me nje cmim te leverdisshem ky destinacion eshte lehtesisht i prekshem dhe i eksplorueshem per cilindo.

 

 

NISJA/KTHIMI Me autobus
PĂ«rfshihet
Udhetimi vajtje-ardhje Akomodimi në hotel 2 net/3 ditë
Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit
Përfshihet  Transfertat dhe shetitjet sipas programit, me shoqerues shqiptar

 

Te perfshira ne cmim:

Vizitohet: Sarajeva, Mostar, Medjugorje.

Fjetje: 2 netë në Sarajevë.

Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus

dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.