Mykonos ishulli ideal per pushimet tuaja

8 nete - 9 dite
Kategoria:
  • r3
  • r4
  • r2

Ishulli grek, Mykonos njihet si “ishulli i erërave”, karakteristikë e këtij ishulli janë jo vetëm ujërat e tij të kaltra por edhe ndërtesat e bardha me dritare shumëngjyrëshe. Mykonos është një ishull i cili ka shumë për të ofruar. A e dini se si e mori ky ishull emrin e tij? Në mitologjinë Greke, ky ishull u emërua sipas sundimtarit të parë Mykonos një i varur nga zoti Grek Apollo. Turizmi është i madh në Mykonos dhe sektori i hoteleve vizitohet nga 50,000 njerëz që jetojnë në ishull gjatë muajve të verës. Çmimi i hoteleve në Mykonos mund të shkojnë nga 70 deri mbi 500 euro nata dhe shumë njerëz zgjedhin të shpenzojnë edhe më shumë dhe të marrin me qira një vilë.Mykonos është i njohur në të gjithë botën për bukurinë e saj, klubet si dhe restorantet apo plazhet më të shtrenjta. Gjithashtu ishulli është mbështetës i komunitetit LGBT.

NISJA/KTHIMI Aeroporti “Nënë Tereza”
Orari nisjes Ju lutem paraqituni 2 ore para nisjes së fluturimit
Përfshihet
Bileta avionit vajtje-ardhje Akomodimi në hotel 8 net/9 ditë
 Me Mengjes

 

Nuk përfshihet

https://www.alkistismykonos.gr/en/photo-gallery.html

Bileta avionit vajtje-ardhje me Aegean Airlines.