Pushime ne Bodrum

6 nete - 7 dite
Kategoria:
  • e2
  • e3
  • e4
  • e5

Me shtrirje që nga Europa deri në Lindjen e Mesme, Turqia është një parajsë e vërtetë natyrore dhe kulturore. Një kombinim i kulturës, historisë dhe dëfrimit,Bodrumi e ka merituar

NISJA/KTHIMI Aeroporti “Nënë Tereza”
Orari nisjes Ju lutem paraqituni 2 ore para nisjes së fluturimit
Përfshihet
Bileta avionit vajtje-ardhje Akomodimi në hotel 6 net/7 ditë
Bagazhe te plota  All incluzive

 

Nuk përfshihet
Bileta avionit vajtje-ardhje me Turkish Airlines.