RIXOS PREMIUM TEKIROVA ⭐⭐⭐⭐⭐

Kodi: SDGSD
8ditë - 7netë
Kategoria:
  • 167173_14040300000018948601
  • riixos
  • AYT_74495_Rixos_Premium_Tekirova_0618_10

Me shtrirje që nga Europa deri në Lindjen e Mesme, Turqia është një parajsë e vërtetë natyrore dhe kulturore. Një kombinim i kulturës, historisë dhe dëfrimit, Antalya e ka merituar emrin “Kryeqytet i turizmit” në Turqi dhe njihet si një nga destinacionet më popullore të plazhit në mbarë Europën.Me shpinë në malet Taurua dhe me fytyrë në Mesdhe, Antalya përshëndet turistët e saj me plazhe të gjatë ranorë, hotele dhe restorante super lluksoze. Prej disa vitesh Turqia, me palzhet nw Atalyna, Kemer, Belek janw kthyer nw destianacionin e preferuar tw shqiptarwve. Resortet, plazhet dhe mikpritja turke janë të pashoqe në botë. Ndaj nëse do të pushosh familjarisht Turqia është vendi ideal.

NISJA/KTHIMI Aeroporti “Nënë Tereza”
Orari nisjes Ju lutem paraqituni 2 ore para nisjes së fluturimit
Përfshihet
Udhetimi vajtje-ardhje Akomodimi në hotel 7 net/8 ditë
Bagazhe të plota Koncepti:Utra All Incluzive
Nuk përfshihet
Nuk perfshihet

http://www.rixos.com/

TE PERFSHIRA NE CMIM:
FLUTURIMI VAJTJE-ARDHJE ME CHARTER
AKOMODIMI NE HOTEL PER 7 NETE DHE 8 DITE
KONCEPTI ULTRA ALL INCLUSIVE