Udhetim me kroçera

7 nete
Kategoria:
  • m2

Udhëtimi me kroçerë  është një format e pushimeve, ku ju mund të vizitoni disa vende njëkohësisht. Me koncpetin all inclusive shumë udhëtime të tilla turistike janë mjaft tërheqëse si për të rinjtë edhe për familjarët. Me të tilla udhëtime ju mund të shikoni destinacione të mrekullueshme, pasi këto janë dhe çelësi I ketij lloj udhëtimi, ndërkohë që mund të shijoni dhe komoditetet e mundshme. Udhëtimet janë me plot me aktivitete dhe muzikë.

Dita 1 Genova,Itali -18:00
Dita 2 Civitavecchia –Roma , Itali 07:00 17:00
Dita 3 Palermo, Itali 09:00 17:00
Dita 4 Cagliari,  Itali 09:00 18:00
Dita 5 Palma De Mallorca, Spanjë 15:00 23:59
Dita 6 Valencia, Spanjë 09:00 16:00
Dita 7 Marsiglia, Francë 13:00 20:00
Dita 8 Genova, Itali 09:00

 Në çmim përfshihet

Akomodimi në Kabinë: dush, ajer i kondicjonuar, casaforte, TV satelitor, mirëmbajtja e kabinës, (pastrimi dhe ndërrimi peshqirave dhe çorçafeve çdo ditë)

Pension i Plote:  mëngjesi, dreka, darka  në restorantet kryesore ose në zonën bufe e hapur 20-orë në ditë: Pijet analkolike në zonen Bufe “Kafe, Caj, Ujë Lengje Frutash”

Taksat Portuale

Mini club për femijët nën kujdesin e personelit të kroçerës

Hyrje falas në të gjitha aktivitetet  argëtuese të kroçierës: lojra, konkurse, festa , koncerte, teatro, kinema

Hyrja falas në pishina, (shezllonet e peshqirë plazhi) palestër, vaska hidromasazhi, biblotekë diskotekë

Në çmin nuk përfshihen: Siguracioni, Pijet në bar dhe restorante (përjashtuar rastet e tarifave të veçanta), eskursionet